BelOnaise: het eerste en echt Belgische spaghettigerecht
Het hoofdingrediënt voor de allerbeste spaghetti? Tomaten natuurlijk! En de beste tomaten, die zijn heerlijk van hier. Want vergis je niet: onze Belgische BelOrta tomaten moeten zeker niet onderdoen voor de ‘pomodori’ uit het zuiden. Met hun dieprode kleur en heerlijke smaak zijn ze ‘perfetto’. En net daarom verdienen onze tomaten hun eigen spaghettigerecht: de spaghetti BelOnaise. Vers bereid met enkel Belgische BelOrta tomaten.
Verbazend plezant nieuws
Onze telers brengen hun groenten en fruit rechtstreeks van het veld naar je bord. Kraakvers en overheerlijk. Wil jij ook meer smaak op je bord? Ontdek hier het laatste nieuws, leuke weetjes en lekkere recepten.
Recept: gevulde aubergines
Wie denkt aan aubergines, denkt meestal aan stoofschotels of moussaka. Maar je kan ze ook perfect frituren, grillen, roosteren of bakken in de oven. Sandra Bekkari toont je graag hoe!